Ullas Sida
Hus och hem

Bordslampor och tokig karl

måndag, 15 augusti 2016 16:25 by Ulla

Nu har jag hittat en ny inredningsdetalj som jag ska fylla huset med, nämligen bordslampor! Klas-Göran tycker självklart inte att detta är en bra idé, men som vanligt har han inget att säga till om när det kommer till inredning eftersom han är en såndär människa som är glad sålänge det finns tak över huvudet. Istället får han bara assistera mig när jag behöver det. Som tidigare nämnt gillar jag ju den där lantliga, naturnära stilen på inredning så jag tänker mig bordslampor vars lampfot är i något härligt träslag med en lampskärm i beige/naturnära färger!

En rolig sidnotis är också att vi då bor i ett ganska stort hus, vilket innebär att vi har ganska många bord. Därför bad jag Klas-Göran assistera mig och gå en liten rundtur för att räkna antal bord. Som det geni han är går han därför och räknar ALLA bord vi äger, inklusive det vi har i garaget. Som om garaget eller matsalsbordet är en plats för en bordslampa? Ibland undrar jag ju om min Klas-Göran har alla hästar hemma...

Något i denna stilen vore väl snyggt?

Comments are closed